Кандидатствайте сега

остават

дни

*до крайния срок за регистрация

 

Използвайте настоящия формат за регистрация, ако сте автор на проект или собственик на обект, който желаете да номинирате, или ако искате да предложите кандидатурата си за Дизайнер на годината.

Всеки може да кандидатства с неограничен брой проекти в неограничен брой категории. При това обаче, кандидатстването на един и същ участник в повече от една категории и/или с повече от един проект става с отделна регистрация за всеки от проектите и/или категориите. За всички регистрации, независимо от техния брой, се заплаща административна такса за разглеждане на кандидатурата. При постъпила заявка за участие кандидатът получава писмо от системата ни с проформа фактура за заплащане на таксата; кандидатурата се счита за валидна след заплащането й в посочения срок.

Провежда се предварителна класация сред всички регистрации. Одобрените преминават във втори кръг и биват номинирани като потенциални победители. Всеки номиниран проект след първоначалния подбор получава свой входящ номер в системата за оценяване. Участникът получава уведомително писмо на електронния адрес, от който е подадена кандидатурата в срок от до 10 работни дни след полученото плащане. Дисквалифицираните кандидатури получават уведомително писмо на електронния адрес, от който са подадени в срок от до 10 работни дни след полученото плащане с информация за причината за отхвърляне. Всеки дисквалифициран проект може да бъде изпратен за ново разглеждане, като за това кандидатът заплаща допълнителна такса.

Стандартната такса е в размер от 180,00 лв. за обработка на документите и администриране на съревнованието. Таксата за повторно разглеждане на кандидатура е 50,00 лв. За всяка номинирана регистрация (входящ номер) участникът получава отделна покана, която важи за двама души; това дава възможност на кандидатите с повече проекти и/или в повече категории да превърнат повече свои гости в част от Церемонията.

Всички номинирани проекти ще бъдат включени в специално издавана от Dibla Design Awards книга, която ще се разпространява на събитието сред всички гости и представители на медиите. Всеки участник с номиниран проект ще получи и своя безплатен екземпляр от луксозния каталог „Най-доброто от интериорния дизайн за 2018“.

ВАЖНО! С цел облекчаване на администрирането и журирането, и избягването на претрупването на проекти в края на периода на съревнованието, Dibla Design Awards предлага възможността за ранна регистрация до 31 юли 2019 г. срещу по-ниска такса – 150,00 лв.
 
Периодът за кандидатстване срещу стандартна такса от 180,00 лв. е от 31 юли до 30 септември 2019 г. 
Периодът за изпращане на кандидатури в последния момент е от 01 октомври до 13 октомври 2019 г. срещу такса от 280,00 лв. 

Участниците от Dibla Design Awards 2018 ползват 20% отстъпка за всяка подадена кандидатура през 2019 г., т.е.: ранно записване – 125,00 лв.; стандартно записване – 150,00 лв. и кандидатстване в последния момент – 230,00 лв. За повторно разглеждане на дисквалифицирани проекти крайният срок е до 30 септември 2019 г. и таксата остава непроменена – 50,00 лв.


⦿ Номинациите за Дизайнер на годината са безплатни за целия период до крайния срок за кандидатстване.
Желаещите да участват в тази категория следва да включат в кандидатурите си наградите, които са получавали през годините, референции от клиенти и компании, 3 осъществени проекта от последните 3 години, кратка творческа биография на български и английски.

За повече информация прочетете Условията за участие.

Dibla Design Awards непосредствено допринасят за цялостния търговски успех и обществен облик на всеки от носителите си. Авторитетно международно жури награждава само проекти, които представляват новаторски и високо професионален принос към българския интериорен дизайн.

В падащото меню „Защо да участвам“ научете предимствата за участниците.

 

 • Наградите, които онагледяват успеха

  Завоюването на Dibla Design Award дава основанието на всеки от притежателите си да се идентифицира с нея и да включва полученото признание в професионалните си представяния. Търговските обекти, получили отличие от DDA, чрез него удостоверяват не само високия си стандарт на обслужване/работа, но също така и вниманието си към изграждането на високо естетична, съвременна и удобна среда и атмосфера.

 • Церемонията по награждаването

  Луксозната церемония в София Ивент Център, на която се връчват наградите, събира стотици гости от областта на политиката, бизнеса, дизайна и медиите. Тя е едно от най-важните дизайнерски събития за годината и е идеална възможност за установяване на важни връзки и поддържане на мрежа от контакти. Също така, тя позволява на участниците да демонстрират нивото и положението си в бранша пред свои партньори и клиенти.

 • Галерия на победителите

  Всички победители ще открият увековечени наградените си проекти в нашата галерия.

 • Най-доброто от интериорния дизайн за годината

  Всяка година Националната платформа за интериорен и продуктов дизайн „Дибла“ обобщава най-впечатляващите обекти от изминалите 365 дни в луксозния каталог „Най-доброто от интериорния дизайн“. В него се включват и отличени сред номинираните за Dibla Design Awards проекти, а специално място се отделя на победителите в категориите и на носителя на приза „Дизайнер на годината“.

 • Медиен отзвук

  Поради луксозния си характер и уникално естество, Dibla Design Awards и церемонията по връчването на наградите привличат огромно медийно внимание. Това прави прожекторът, насочен към победителите, много по-ярък, а сцената им – много по-широка.

 • Primus inter pares

  Всяка година Dibla Design Awards отличават и „Дизайнер на годината“. Това не е просто формално звание или субективно назначение, а признание на гилдията за заслуги към бранша, за висок професионализъм, за подплатен с много труд талант. Този от многото изявени дизайнери у нас, който успее да изпъкне най-ярко сред колегите си през годината, получава заслужения авторитет и реноме, въплътени в наградата.

JPG или PNG с размер до 2 MB
WORD формат с описание минимум 600 символа