Кандидатствайте сега

остават

дни

*до крайния срок за регистрация

 

Използвайте настоящия формат за регистрация, ако сте автор на проект или собственик на обект, който желаете да номинирате, или ако желаете да предложите кандидатурата си за Дизайнер на годината.

Всеки желаещ може да кандидатства с неограничен брой проекти в неограничен брой категории. При това обаче, кандидатстването на един и същи кандидат в повече от една категории и/или с повече от един проект става с отделна регистрация за всеки от проектите и/или категориите. Всички регистрации, независимо от техния брой, са безплатни.

Журито провежда предварителна класация сред всички регистрации. Одобрените преминават във втори кръг и биват номинирани като потенциални победители. Само онези кандидати/проекти, допуснати до втория кръг на оценяване (т.е. номинирани) дължат административна такса.

Всеки номиниран проект след първоначалния подбор на журито получава свой входящ номер в системата на оценяване, а авторът му ще получи уведомително писмо на електронния адрес, с който е кандидатствал. Участникът има срок от 5 дни, но не по-късно от 10 ноември 2017, в който да потвърди по ел.поща желанието си да продължи участие в съревнованието, да получи официална покана за Церемонията и да заплати съответните такси.

Таксата е в размер от 180,00 лв. за обработката на документите и администриране на съревнованието. Тя е платима след като участникът потвърди желанието си да продължи напред в конкурса и получи по куриер покана за Церемонията, валидна за него и две придружаващи го лица. За всяка номинирана регистрация (входящ номер и платена такса) участникът получава отделна покана; това дава възможност на участниците с повече проекти и/или в повече категории да превърне повече свой гости в част от Церемонията.

Освен това, всички номинирани ще бъдат включени в информационната брошура на Церемонията; брошурата ще съдържа контактните данни на номинираните и ще бъде разпространявана на събитието сред всички гости и представители на медиите. Номинираните ще получат и своя безплатен екземпляр от луксозния каталог „Най-доброто от интериорния дизайн за 2016“.

ВАЖНО! С цел облекчаване на администрирането и журирането, и избягването на претрупването на проекти в края на периода на съревнованието, Dibla Design Awards предлага възможността за ранна регистрация до 10 октомври 2017 г. Успешно кандидатствалите до тази дата са освободени от такси, независимо от броя на проектите с и категориите в които бъдат номинирани!

Номинациите за Дизайнер на годината остават безплатни за целия период до крайния срок за кандидатстване.

Желаещите в тази категория следва да включат в кандидатурите си наградите, които са получавали през годините, референции от клиенти и компании, 3 осъществени проекта от последните 3 години, кратка творческа биография на български и английски.

За повече информация прочетете Условията за участие.

Dibla Design Awards непосредствено допринасят за цялостния търговски успех и обществен облик на всеки от носителите си. Авторитетно международно жури награждава само проекти, които представляват новаторски и високо професионален принос към българския интериорен дизайн.

В падащото меню „Защо да участвам“ научете предимствата за участниците.

 

 • Наградите, които онагледяват успеха

  Завоюването на Dibla Design Award дава основанието на всеки от притежателите си да се идентифицира с нея и да включва полученото признание в професионалните си представяния. Търговските обекти, получили отличие от DDA, чрез него удостоверяват не само високия си стандарт на обслужване/работа, но също така и вниманието си към изграждането на високо естетична, съвременна и удобна среда и атмосфера.

 • Церемонията по награждаването

  Луксозната церемония в София Ивент Център, на която се връчват наградите, събира стотици гости от областта на политиката, бизнеса, дизайна и медиите. Тя е едно от най-важните дизайнерски събития за годината и е идеална възможност за установяване на важни връзки и поддържане на мрежа от контакти. Също така, тя позволява на участниците да демонстрират нивото и положението си в бранша пред свои партньори и клиенти.

 • Галерия на победителите

  Всички победители ще открият увековечени наградените си проекти в нашата галерия.

 • Най-доброто от интериорния дизайн за годината

  Всяка година Националната платформа за интериорен и продуктов дизайн „Дибла“ обобщава най-впечатляващите обекти от изминалите 365 дни в луксозния каталог „Най-доброто от интериорния дизайн“. В него се включват и всички номинирани за Dibla Design Awards проекти, а специално място се отделя на победителите в категориите и на носителя на приза „Дизайнер на годината“.

 • Медиен отзвук

  Поради луксозния си характер и уникално естество, Dibla Design Awards и церемонията по връчването на наградите привличат огромно медийно внимание. Това прави прожекторът, насочен към победителите, много по-ярък, а сцената им – много по-широка.

 • Primus inter pares

  Всяка година Dibla Design Awards отличават и „Дизайнер на годината“. Това не е просто формално звание или субективно назначение, а признание на гилдията за заслуги към бранша, за висок професионализъм, за подплатен с много труд талант. Този от многото изявени дизайнери у нас, който успее да изпъкне най-ярко сред колегите си през годината, получава заслужения авторитет и реноме, въплътени в наградата.WORD/PDF формат с CV или описание до 10MB

*Фотографиите трябва да са на вече изпълнени, максимално добре заснети обекти, без значение от годината на завършването им.

JPG или PNG с размер до 2 MB