ЗА ЦЕРЕМОНИЯТА

dibla design awards

ЛИЦАТА НА БЪЛГАРСКИЯ ИНТЕРИОРЕН И ПРОДУКТОВ ДИЗАЙН

Dibla Design Awards предлагат подиум на специалистите от най-високо ниво в областта на интериорния и продуктовия дизайн, на който те да изявят своите професионализъм и талант. Всеки който иска да получи висока публичност и авторитетна оценка за работата си, или желае автор или проект, които са го впечатлили, да бъдат отличени на най-голямата и престижна трибуна в бранша, може да предложи кандидатура в съответната категория. Dibla Design Awards дава уникалната възможност на най-добрите изпълнени проекти в страната и техните авторите да бъдат забелязани и отличени в толкова мащабна церемония, че да придобият известност не само в професионалните среди, а и пред широка аудитория от потребители, инвеститори и медии. Интересът на средствата за обществено осведомяване е логичен, предвид мащаба и значимостта на събитието; той допринася за постигането на широка публичност и популярност на номинираните и наградените.

Официалната церемония по връчването на наградите е най-значимото и елитно събитие за бранша. Това се доказва и от безпрекословната подкрепа на водещите фирми – годишните партньори на „Дибла“ –  които се грижат за повишаването на авторитета на професията, подпомагат всички инициативи на Платформата и съдействат за изграждане на облика на специалистите и гилдията. Мероприятието е ползотворна възможност за създаване на делови контакти. Над 800 гости – емблематични представители на дизайнерската и архитектурната гилдия, на медиите и бизнеса у нас – се събират в най-елитната и високотехнологична зала за събития в страната – Sofia Event Center, за да научат имената на най-добрите в бранша, определени от международно жури. То е съставено от опитни експерти, признати и високо ценени в световен мащаб. Именно съставът на журито в Dibla Design Awards е гаранция за високото ниво на съревнованието и е доказателство, че наградените притежават нужните качества, за да покрият критериите на експерти от световен ранг, а различните категории дават възможност за изява в разнообразни направления на интериорния дизайн.

Така ежегодно Dibla Design Awards доказват и онагледяват постиженията и успехите на българския дизайн пред деловите кръгове и широките потребители; дават заслужена възможност на проектантите да впечатлят партньори и конкуренти, а на гилдията като цяло – да докаже приноса си за един по-красив свят, по-удобен живот и по-успешен бизнес.

 

категории 2020 

 

остават

дни

*до крайния срок за регистрация


Предложете кандидатура

Всички които имат интерес да предложат проект, могат да се запознаят подробно с категориите за годината и условията за участие.

статуетката

Статуетката „Дизайнер на годината“ е най-високото отличие в България, което се присъжда за интериорен и продуктов дизайн. Тя удостоверява признанието за изключителните постижения на носителя си, позволявам му да включва званието си в представянията си, се представя като Дизайнер на определената година, да използва авторитета на наградата за изграждането на своя професионален облик.


публичност

Победителите в отделните категории и техните проекти, както и носителят на отличието „Дизайнер на годината“, получават широка публичност. Водещите медии в страната отразяват постиженията на заслужилите, правят си негласен подбор от автори, които да следят и представят. „Дибла“ има изградени партньорски взаимоотношения със значими печатни и електронни медии, а церемонията всяка година привлича и нови заинтересовани.

сертификат

Всеки награден проект и неговият автор получават сертификат, удостоверяващ признанието за показания творчески и професионален потенциал. Престижът, който носи сертификатът Dibla Design Award, е обоснован от състава на международно жури. Отличените се оценяват от внимателно подбрани специалисти в областта със световно признат авторитет и значимост, така че нивото на оценяване е без аналог за страната. 


галерия с победители

Информация за номинираните и наградените се представя в сайта на Dibla Design Awards и остава архивирана и достъпна за неограничен период от време. Като организатор на инициативата Националната платформа за интериорен и продуктов дизайн „Дибла“ отразява публикациите, свързани с победителите в dibla.com; по този начин те гарантирано достигат до няколко десетки хиляди посетители месечно. 

 

 

 

Каталог

Платформата „Дибла“ в началото на всяка календарна година издава луксозен каталог „Най-доброто от интериорния дизайн“. Той отразява и запечатва за историята настоящото ниво на българския интериорен дизайн и представя най-впечатляващите осъществени проекти от изминалата година. 

Церемонията Dibla Design Awards се представя на едни от най-важните страници в изданието. В него има отделено специално място за публикуване на номинираните и наградените, което ги прави акцент сред най-добрите интериорни проекти в страната за всяка година. Разбира се, ключово място в него е отредено на победителите в категориите и на носителя на наградата „Дизайнер на годината“. 

Каталогът се разпространява от „Дибла“.

галерия

Dibla Design Awards, уловени моменти през годините